print zoom-in zoom-uit

Stoelshiatsu voor bedrijven | in Haren, Eelde, Groningen, Assen

 

 

Shiatsu Stoelmassage voor bedrijven  

Een extraatje voor uw werknemers omdat ze veel/vaak in dezelfde houding werken, waardoor spanningsklachten zich makkelijk kunnen opbouwen doordat spieren overbelast raken. Dit kan ten koste gaan van het werk. Door pijnklachten worden plezier en concentratie in het werk beïnvloed. 

Deze Stoelmassage is een effectieve drukpuntenmassage op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Alle lichaamsdelen worden hierbij ondersteund zodat uw werknemer in een ontspannen en comfortabele houding zit. Er wordt aandacht besteed aan de rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd. Deze Stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven en duurt ongeveer 20 minuten. 
                                

Stoelshiatsu of Stoelmassage is voor bedrijven aantrekkelijk vanwege het fiscaal voordeel dat de Belastingdienst geeft bij structurele inzet. Het is aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting en voor de Vennootschapsbelasting. Ook de BTW is te verrekenen. 

Hiervoor gelden de volgende regels:

- De werkgever heeft een ARBO-plan 

- De Stoelshiatsu/Stoelmassage daar in redelijkheid deel van uitmaakt 

- De Stoelshiatsu/Stoelmassage tijdens werktijd plaatsvindt

- De werknemer geen eigen bijdrage is verschuldigd 


 

  Voor meer informatie over kijk op www.belastingdienst.nl 

 

Voor kosten kunt u kijken onder Tarieven

Terug naar boven
Laatste Nieuws Cadeaubon   Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €32,50 en worden verpakt in een luxe parelmoerkleu... Lees verder Serious Request Wist u dat Impulsing meegedaan heeft met geld inzamelen voor Serious Request met StoelShia... Lees verder