print zoom-in zoom-uit

Rug en nekklachten | Stoelshiatsu in Haren, Eelde, Groningen

 

Stoelshiatsu komt vanuit het Shiatsu (letterlijk:vinger-druk)
en wordt ook wel Stoelmassage genoemd.

Stoelshiatsu of Stoelmassage is een verkorte makkelijk toepasbare vorm van Shiatsu. Het is een effectieve drukpuntenmassage op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Alle lichaamsdelen worden hierbij ondersteund zodat u in een ontspannen en comfortabele houding zit. Bij deze behandeling kunt u uw kleding aanhouden.

Tijdens de massage wordt druk uitgeoefend op een aantal drukpunten die de energiehuishouding beïnvloeden, en de spieren en gewrichten mobiliseert. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd. Hierbij wordt aandacht besteed aan de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. Deze massage duurt ongeveer 30 minuten.

Stress en/of een verkeerde (werk)houding zijn vaak de boosdoeners van spanningsklachten. U voelt zich na een behandeling weer ontspannen en energiek. 

  

Voor bedrijven kijk onder: Stoelshiatsu voor bedrijven 

 

Bij o.a. de volgende klachten is een Stoelshiatsu zinvol

Stress
Rugklachten
Nekklachten
Schouderklachten
Spanningshoofdpijn
Migraine
Vermoeidheid
RSI klachten
Fibromyalgie
Artrose

       

 

                                                                      

Terug naar boven
Laatste Nieuws Cadeaubon   Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €32,50 en worden verpakt in een luxe parelmoerkleu... Lees verder Serious Request Wist u dat Impulsing meegedaan heeft met geld inzamelen voor Serious Request met StoelShia... Lees verder