print zoom-in zoom-uit

Shiatsu massage praktijk | in Haren, Eelde, Groningen, Assen


Wat is Shiatsu


Shiatsu
, ook wel drukpuntmassage genoemd, een  gesystematiseerde massage uit Japan, die wereldwijd zowel preventief als curatief heilzame resultaten kent. Met behulp van duimen, vingers en handpalmen kunnen de meest verscheiden klachten behandeld worden.  In 1956 heeft Shiatsu-therapie erkenning in Japan gekregen als een specifieke therapie. 

in 1975 heeft Denis J. Binks na zijn opleiding tot Shiatsu-therapeut en Shiatsu-docent de behandelmethode geïntroduceerd in Nederland. Denis J. Binks (1930-1997) volgde de opleiding Shiatsu-therapeut aan het "Japan Shiatsu College  in Tokyo" bij zijn leermeester Tukujiro Namikoshi-sensei, één van de ontwikkelaars van Shiatsu in Japan. Hierbij  worden technieken geleerd die er voor zorgen dat het autonome zenuwstelsel in balans wordt gebracht. Als gevolg daarvan gaat ook het hormonale systeem beter functioneren. 

 

Bij o.a. de volgende klachten is een Shiatsu behandeling zinvol

Stress
Rugklachten
Nekklachten
Schouderklachten
Spanningshoofdpijn
Migraine
Vermoeidheid
RSI klachten
Tenniselleboog
Ischias
Fibromyalgie
Artrose

 

                                     Grootsheid is niet gelegen in sterk zijn,

                                     maar in het juiste gebruik van kracht  

 

Terug naar boven
Laatste Nieuws Cadeaubon   Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €32,50 en worden verpakt in een luxe parelmoerkleu... Lees verder Serious Request Wist u dat Impulsing meegedaan heeft met geld inzamelen voor Serious Request met StoelShia... Lees verder